top of page

En teori om en voksen babys børnehave

Alle AB'er higer efter en rigtig baby, men dette er et dyrt projekt, men et værd at gøre, hvis du har råd. Hvad har vi nu brug for i en børnehave?

For mig personligt følte jeg behovet for en babyseng i fuld størrelse med en dråbeside ligesom i min barndom.




Dette var den første vare, jeg købte, og der er også en historie bag den. Da min mor og jeg henvendte os til en tømrer i Thailand for at bygge en, lyttede de ikke til vores instruktioner, og da de ankom for at levere barnesengen, var den fast og kunne ikke demonteres. Vi bad om, at det kunne trække sig fra hinanden. Nå ja, de lavede en anden, som er det, der er i børnehaven i dag.

Den anden ting, vi havde lavet, var en højstol, det viste sig rigtig godt, og vi bruger det stadig i børnehaven.


Derefter besluttede vi, at en kravlegård var vigtig, da mor ikke kunne holde øje med mig hele tiden, mens jeg var i køkkenet.

Dette blev lavet meget godt og i brug i dag. Næste punkt på AB Børnehaven var en fuld babysele til at holde baby sikker i højstolen og når man skal på besøg. Dette er efter min mening en meget væsentlig del af at holde en bABy kontrolleret.


Vi købte en ret stor cementblandeplastskål til brug som babybad, som giver en følelse af babyhood.

Et stort udvalg af babyklude, både drenge og piger, babyer kender ikke der køn og er derfor klædt af mor på den måde, hun finder passende.

Ekstramateriale er en vugge til vugge baby i søvn og en babygynge, hvor babyen er sikret ved at være omgivet for ikke at falde ud, og en gyngehest til at underholde baby, mens mor vasker eller laver mad.

Og selvfølgelig et stort udvalg af babylegetøj og bøger til historier. Og vi må ikke glemme klapvognen til at tage baby ud i badeland og andre aktiviteter.


Hvad vi også har brug for er at male børnehaven i beroligende farver og smukke motiver på væggen for at holde bABy underholdt. Nogle af de forskellige temaer er, Dyr, Trafik/biler, Lastbiler og lastbiler, Brandbiler og politibiler, Rumskibe og stjerner, Hej Kitty, Min lille pony, Smølferne, og hvad der nu er dit yndlingstema. Jeg elsker Noddy. Og endnu et meget vigtigt punkt for at styrke babyhood. Potten.




Psykologien i en AB's vuggestue er helt afhængig af både forældrenes og babyens indre behov. Vi er nødt til at se på psykologien hos en voksen baby, og det giver en god idé om, hvad der skal være i børnehaven. Hvilken type bABy har du? Sød kærlig baby, der er klam og har brug for mors opmærksomhed hele tiden. En mand / kone, som du har besluttet ikke er og voksen, og du vil vende dem tilbage til babyhood.

Er babyens indre selv et kravlende spædbarn, et lille barn eller et førskolebarn? Skal han eller hun have ble hver aften, eller er det tilstrækkeligt med træningsbukser? Skal baby fodres med sin din-din? Spiser baby babymad om natten? Er baby i engangsartikler eller stofbleer? Har han eller hun brug for en natflaske, og vågner han / hun om natten for en flaske? Har han eller hun en samling babylegetøj, som baby kan lide at lege med på gulvet? Har baby læst en godnathistorie op for ham/hende, inden han/hun går i seng? Ammer du din baby og har brug for en ekstra stor gyngestol? Elsker du at synge vuggeviser til din baby, eller har baby en samling vuggevisebånd eller cd'er?

Bruger du hypnosebånd til at træne din baby og transformere ham / hende? Er baby en glad, heldig type, der er overaktiv og har brug for at blive beroliget, eller er babyen depressiv og har brug for at blive opmuntret? Er baby fræk eller god? Eller er baby legesyg eller tilbagetrukket? Hvor langt er du som babyens omsorgsperson villig til at gå for at passe din baby? Har du en kone, der bare vil have ble og nusses som en baby, eller har du en mand, der tisser eller roder i bukserne, når han kommer hjem fra arbejde? Er din husbond en tøsedreng, der vil have babykjoler på ud over bleer, eller har du en lille dreng, der elsker at amme på sin mors patter? Hvis du er en kone, tolererer du blot hans infantile ønsker og ønsker at sætte ham i en børnehave, så du ikke behøver at se på din bleede mand, eller føler du dig så moderlig med ham, at du er villig til at gøre ham til din permanente baby?

Er du vred på din mand og ønsker at ydmyge ham og give ham den behandling, han beder om, og klæde ham i ydmygende babydukketøj, eller overlader du ham alene til sig selv? Hver AB er forskellig og udtrykker deres behov for at vende tilbage til uskyldens og den ubetingede kærligheds tid på sin egen måde. Det samme har hver forælder sine begrænsninger eller behov. Hvert af disse spørgsmål har direkte indflydelse på din babys børneværelsesdesign, dekoration og møbler.


bABy Bunnykins Copyright © Baby Bunnykins, www.thaiadultbabynursery.com , 2023. All rights reserved


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


Kommentarer (10)

David Lawrence
David Lawrence
07. feb.

So wish I could afford to visit & have fun w/ everyone too


patrick89130
27. jun. 2023

comme vous j'aime me faire laver les fesses et le zizi pommadé et poudré mettre une couche en tissus et une culotte plastique a pression


Eugene Chua
Eugene Chua
16. jun. 2023

can the session be hosted at my service apartment



patrick45
24. feb. 2023

J'aimerai me faire langer par une maman laver les fesse poudrer et mettre une couche en tissus et une culotte en plastique a pressions bisous a toutes la famille ABDL

Svarer til

Come to the nursery and you can have this experience.


Phillip Arnott
Phillip Arnott
23. dec. 2022

cant wait to come in february

Svarer til

Thank you Phillip it was really nice having you at the nursery. We have taken on board some of your ideas. The nannies and mummy enjoyed your stay.


paulgearing47
14. dec. 2022

I have a craving,urge to be humiliated in public. Dressed in the sillyest frillyest,little gurl adult baby clothes. This will be a huge challenge for me,but a drug that i craveand need. I am sure that it will be a challenge for Nanny too,for which i am willing to pay, But i am not rich so i'l start saving my money


barnick.v
13. dec. 2022

I am a female adult baby girl and I am still looking for mommy for a daddy, uncle or educator who will be loving, but also very strict if necessary, who will take care of me and take care of me, i.e. put my pacifier and bottle in thick diapers, give me my bedtime , speak possibly in the cot, fixed me when changing the diaper if necessary to smear my pussy better thick with Penaten cream …. And and and , would you be interested ?


heeepmaster
10. nov. 2022

Wow I will save my money

to go and be your sissy baby

in clothe and plastic panties!

bottom of page